fbpx

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Programin Fizioterapi në  Haliç University në Turqi

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor ne programin #Fizioterapi, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral.

Informata mbi shkëmbimin:

          • Studime pa pagesë për një semëstër;

          • Periudha e studimeve: Semestri dimeror 

          • Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër  

          • Nuk ofrohet kompenzim mujor dhe për transport

Kriteret e nevojshme për aplikim për studentët:
          • Përfundimi i të paktën një semestri (5 provime të përfunduara) në Kolegjin Universum

          • Puna vullnetare dhe/ose pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme në Universum

          • Nota mesatare minumum 7.5

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

  • Testi (Certifikimi) i gjuhës Angleze – Anglia Examination, niveli B1
  • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
  • Kopje e pasaportës
  • 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg)
  • CV në Gjuhë Angleze
  • Letër Motivimi në Gjuhë Angleze

Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

Te gjitha informatat e detajuara rreth aplikimit, procedurave, përvojave të studenteve, kliko KETU

Linku i Universiteteve KETU

Vetëm studentët që kalojnë në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë nga komisioni. Përparësi në aplikim kanë studentët të cilët nuk janë përfitues të ndonjë burse paraprake nga Kolegji Universum.

Kriteret e përzgjedhjes:
       • Suksesi akademik (50%) 

       • Niveli i gjuhës angleze (50%) 

       • -10 për cdo aplikim të mëhershëm 

       • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)

       • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 15 Qershor, ORA 24:00!

 Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar 
Na ndiqni ne Facebook Instagram