fbpx

A jeni student në vitin e parë në Kolegjin Universum? A keni dëshirë të përfitoni bursë për shkëmbim semestral në njërin nga 78 Universitetet në 22 shtetet e BE-së me të cilat Kolegji Universum ka bashkëpunim? 

Atëherë, APLIKO TANI siguro bursën për shkëmbim semestral qysh në vitin e parë të studimeve. Plotëso aplikacionin dhe siguro BURSËN NDËRKOMBËTARE https://bit.ly/2KEYIZo16

Studimet jashtë vendit nuk janë më ëndërr për studentët tanë. Studentët e Kolegjit Universum po eksplorojnë Evropën përmes bursave ndërkombëtare. Deri tani 122 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar nga kjo mundësi për shkëmbim semestral në 78 Universitete Evropiane. Shiko fotot e studentëve përfituesve të bursave ndërkombëtare https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Për më tepër për këtë vit është shtuar numri i bursave ndërkombëtare që Kolegji Universum i ka në dispozicion për studentët e rinjë, pra për këtë vit Kolegji Universum i ka ndarë 395 bursa për studime në 22 shtete të BE-së. 

Secili studentë i Kolegjit Universum përfiton shkollim falas, 800-900 euro kompenzim mujor dhe 275-360 euro kompenzim për shpenzime të transportit. Vlera totale e bursës për secilin student është 6,060 euro/semester.  

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum [email protected], ndiqni faqen në facebook apo instagram.