fbpx

Kolegji Universum ka hap thirrjen për aplikim për BURSA NDËRKOMBËTARE për shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së përmes Kolegjit Universum, bursat ofrohen qysh në vitin e parë të studimeve.

ATËHERË APLIKO PËR SHKËMBIM SEMESTRAL NË SEMESTRIN E DYTË, NË NJËRIN NGA 22 SHTETET E BE-SË(Periudha e shkëmbimit Shkurt 2020 – Qershor 2020)

Secili nga ju do të përfitoni shkollim falas, 800-900 euro kompenzim mujor dhe 275-360 euro kompenzim për shpenzime të transportit. Vlera totale e bursës që ju ofrohet është 6,060 euro/semester. 

Nxito, APLIKO TANI zgjedh njërin nga 78 Universitetet Partnere të Kolegjit Universum.

Studimet jashtë vendit nuk janë më ëndërr për studentët tanë. Deri tani 122 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar nga kjo mundësi për shkëmbim semestral. Shiko fotot e studentëve përfituesve të bursave ndërkombëtare https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/    

Për çdo paqartësi apo ndihmë rreth aplikimit mos hezitoni të na kontaktoni në [email protected]

Mos e humb këtë mundësi.
Eksploro Evropën qysh në vitin e parë të studimeve!