fbpx

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për punë praktike me pagesë në Bradford University në Angli. Praktika vlen për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga Dept. Shkenca Kompjuterike.

Studentët do të angazhohen në një nga projektet e Bradford University (shiko listen e projekteve në vijim):

  • UoB1. Automotive Engineering Big Data Analytics and Machine Learning Applications
  • UoB2. Big Data 3D Visualisation using Virtual Reality and Data Augmentation
  • UoB3. Responsible Artificial Intelligence: ethics, efficiency, explainability metrics for AI tools
  • UoB4. Mind Power: EPOC+ driven mobile applications
  • UoB5. AAA Transport/Aviation Logistics Using Mobile and Big Data Applications
  • UoB6. Smart City mobile device applications
  • UoB7. Intelligent Network Services

Kur: Maj 2020 – Korrik 2020;
Kohëzgjatja: 2 muaj (minimum);
Secili studentë përfiton 900 € në muaj + Kompenzim për shpenzime të udhëtimit;
Kush mund të aplikoj: Të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga Dept. Shkenca Kompjuterike;

Si të aplikoni? Dërgoni një CV, transkripten e notave në Gjuhë Angleze dhe Certifikatën e Gjuhës Angleze nga Anglia Examinations në email [email protected] deri me 28 Shkurt 2020.

Për çdo pyetje apo paqartësi kontakto [email protected] ose +383 44 144 062.