fbpx

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Middle East Technical University METU në Ankara në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.

Ky program mbështet zhvillimin profesional të stafit akademik dhe stafit administrativ të Kolegjit Universum në formën e ngjarjeve trajnuese jashtë vendit.

Trajnimi do të mbahet në Staff week ku aty do të keni mundësin të njoftoheni me staf nga shumë univeristete të ndryshme.

Ju ofrohet kompenzim për ato ditë që jeni në trajnim si dhe kompenzim për transport.

Andaj, ftojmë të gjithë stafin e Kolegjit Universum të aplikojnë për Erasmus Staff Mobility, në linkun https://forms.gle/aNT6jRDMsnLBWuzs7