fbpx

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje për shkëmbim semestral të studentëve me BURSA të plota në Sapienza University of Rome në Itali.
Sapienza University of Rome, është i rankuar në Top 200 universitetet më të mira në botë dhe cilësohet si Universiteti më i mirë në Itali.

Secili studentë i Kolegjit Universum gjatë shkëmbimit semestral përfiton shkollim falas, 850 euro kompenzim mujor dhe 275 euro kompenzim për shpenzime të transportit.  

Apliko edhe ti, përfito bursë për studime në njërin nga 78 universitetet partnere të Kolegjit Universum. Deri tani 122 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar shkëmbim semestral në 22 shtete të BE-së. Shiko listen e studentëve përfitues https://www.universum-ks.org/en/erasmus-students/

Së shpejti do të pranoni thirrjen për aplikim në këtë universitet. Të bashkangjitur gjeni disa foto nga universiteti dhe Roma 🙂