fbpx
Universum dhe IBCM

Kolegji Universum është në rritje të bashkëpunimeve vendore e ndërkombëtare dhe këtyre bashkëpunimeve të rëndësishme të institucionit iu shtua edhe bashkëpunimi me International Business College Mitrovica.

Falë këtij Memorandum Mirëkuptimi studentët e të dyja institucioneve do kenë mundësi bashkëpunimi në sfera të ndryshme.

Pjesë e Ceremonisë së nënshkrimit të Memorandumit të Mirëkuptimit mes Kolegjit Universum dhe International Business College Mitrovica (IBCM) përveç përfaqësuesve të institucioneve, prezente ishin edhe mediat.

Për më shumë informata ndiqni faqet në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.
#UniversumBashkëpunues