fbpx

Kolegji Universum si lider në fushën e Shkencave Kompjuterike, me 1-7 Prill 2019 organizon Trajnim 7 Ditor në Kodim me C# plotësisht PA PAGESË për të gjithë maturantët e shkollave të mesme të Kosovës.

Pjesëmarrësit nuk ka nevojë të kenë njohuri paraprake nga C# dhe Programimi. Të gjitha do të mësohen gjatë trajnimit 7 Ditor. Për të marrë pjesë të interesuarit duhet të aplikojnë online në këtë link https://bit.ly/2USqk09

Trajnimi do të mbahet në 3 kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Gjakovë dhe Ferizaj. Afati i fundit për aplikim është 28 Mars 2019.

Në fund të trajnimit maturantët do të vizitojnë kompani që merren me zhvillim të softuereve, do të certifikohen si dhe pjesëmarrësit më të suksesshëm do të përfitojnë BURSË për studime në Kolegjin Universum.

Për më shumë info rreth trajnimit dhe aktiviteteve te radhës në Kolegjin Universum kontakto +383 44 144 062 ose [email protected] ose ndiqni faqen në në facebook & instagram.