fbpx

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë së 9-të Euroaziatike për Gjuhë dhe Shkenca Sociale (ECLSS 2020a), e cila do të mbahet në 16 – 18 Tetor 2020 në Kemer, Antalya, Turqi.

Konferenca organizohet në bashkëpunim me Universitetin Daugavpils, Universiteti Kombëtar Pedagogjik i Kazakistanit “Abay Kunanbayev”, University of Roehampton, Yenilikci Adimlar Dernegi, Ural Federal University, Vytautas Magnus University and Lahore College for Women University.

ECLSS është një konferencë akademike ndërkombëtare dhe përfshin fushat kryesore të shkencave shoqërore. Misioni i ECLSS për të siguruar një platformë për studiuesit, akademikët si dhe profesionistë të tjerë nga e gjithë bota për të paraqitur rezultatet e tyre të kërkimit në Shkencat Sociale.

Qëllimi i konferencës është gjithashtu të mbështesë, inkurajojë dhe sigurojë një platformë për studiuesit e rinj për të prezantuar kërkimet e tyre, për të rrjetëzuar brenda komunitetit ndërkombëtar të studiuesve të tjerë të rinj dhe për të kërkuar depërtimin dhe këshillat e studiuesve të vjetër të suksesshëm gjatë konferencës.

Për detaje rreth konferences kliko këtu https://eclss.org/antalya/