fbpx

Kolegji Universum pjesë e organizimit të konferencë ndërkombëtare në Qipro në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave të Qipros, ECLSS, Universitetin e Ekonomisë të Tashkentit dhe Universitetin Jan Kochanowski në Kielce. Konferenca do të mbahet me 8 dhe 9 Shtator në Kirenia në Qipro.

Kjo konferencë ofron mundësi për pjesëmarrësit nga të gjitha vendet e botës për të shkëmbyer ide dhe përvoja të reja, për të krijuar marrëdhënie biznesi ose kërkimore e poashtu për të gjetur partnerë për bashkëpunim në të ardhmen.   

Punimet tuaja të plota mund t’i paraqisni në [email protected] ose [email protected] Afati i fundit për dorëzim është 4 shtator, 2020! Të gjitha punimet e pranuara dhe të paraqitura gjatë Konferencës do të botohen në Libërin e-Procedimi, një ISBN i veçantë i caktuar.   

Për më shumë informata kliko këtu https://eclss.org/cyprus/