fbpx

Kolegji Universum është partner në organizimin e webinarit “Creating Value in Smart Cities by using 4IR as a solution in Emerging Economies” në bashkëpunim me “Nelson Mandela University”, “Middlesex University” dhe shumë universitete tjera prestigjoze.

Ju ftojmë të regjistroheni për pjesëmarrje në këtë webinar, ku keni mundësi të takoheni me ekspert të fushës (folësit në këtë webinar dhe temat që do të diskutohen i gjeni në vijim): 

  • Dr. Lucienne Abrahams – Perspektiva e Arsimit (Drejtor dhe Ligjërues në Qendren e Njohurive për Rrjetin e Informacionit të Mësimit (LINK) – Universiteti Wits)
  • Z. Sherwin Barlow – Mobile Network Perspective (Senior ICT Enterprise Product Innovationist – MTN)
  • Z. Yanesh Naidoo – Digital Manufacturing Perspective (Digital Manufacturing Strategy – Jendamark Automation)

?Takimi do të mbahet online me 17 Qershor nga ora 16:00. Regjistrimi bëhet online https://bit.ly/3zuL173

Për më shumë informata rreth aktiviteteve dhe bashkepunimeve të tilla kontakto Kolegjin Universum në rrjete sociale apo në [email protected] dhe +383 44 144 062.