• Language
  • +377(44)-144-062

Kurse përgatitore për provim të maturës

Postuar më: 28/06/2013

Kurse përgatitore për provim të maturës
Në Prishtinë (Ulpianë) dhe Ferizaj

Lëndët:
Matematikë
Gjuhë Shqipe
Gjuhë Angleze
Informatikë
Fizikë

Kursi fillon me 15 Gusht dhe mbahet brenda dy javëve intensive (për çdo ditë – tërë ditën).
KURSI ËSHTË PA PAGESË!
SUKSESI I GARANTUAR 100%!

Kthehu
Close