fbpx

Kolegji Universum në kuadër të projektit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot ka publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT në Kolegjin Universum.

Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistes së organizuar nga Kolegji Universum.

Të gjithë maturantët e përzgjedhur përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite dhe punësim në Kolegjin Universum.

Në vijim gjeni listen përfundimtare të maturantëve të përzgjedhur: