fbpx

Kolegji Universum dhe FOX Group  në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë.

Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes intervistave të organizuara nga Kolegji Universum dhe FOX Group.

Të gjithë maturantët e përzgjedhur përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite në Kolegjin Universum dhe punësim të garantuar në kompaninë “FOX Group”.

Në vijim gjeni listen përfundimtare të maturantëve të përzgjedhur: