fbpx

Kolegji Universum dhe Vision Agency në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të maturantëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë.
Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistes së organizuar nga Kolegji Universum dhe Vision Agency.

Të gjithë maturantët e përzgjedhur përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite në Kolegjin Universum dhe punësim të garantuar në kompaninë zvicerane “Vision Agency”.

Në vijim gjeni listen përfundimtare të maturantëve të përzgjedhur:

Për më shumë informata ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo  telefononi në +383 44 144 062.