fbpx

Kolegji Universum dhe “Albina Dyla Company” në kuadër të projektit të përbashkët për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë sot kanë publikuar listën përfundimtare të studentëve përfitues të BURSAVE 100% dhe PUNËSIMIT që nga viti i parë.
Përzgjedhja e studentëve është bërë përmes testit dhe intervistes së organizuar nga Kolegji Universum dhe Albina Dyla Company.
Të gjithë studententët e përzgjedhur përfitojnë financim të plotë të studimeve për 3 vite studentët bachelor dhe 2 vite për studentët master në Kolegjin Universum dhe punësim të garantuar në kompaninë “Albina Dyla”
Në vijim gjeni listen përfundimtare të studentëve të përzgjedhur: