• Language
  • +377(44)-144-062

Mirlinda Zhushi, Kristofor Shala dhe Granit Doshlaku do të studiojnë me bursë të plotë në universitetin gjerman Ludwigshafen University

Postuar më: 20/07/2017

 

19875141_10155562372912244_7569568906500964319_n

Studentët e Kolegji UniversumMirlinda Zhushi,Kristofor Shala dhe Granit Doshlaku do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në universitetin gjerman Ludwigshafen University of Applied Sciences në kuadër të programit Erasmus+

Bëhuni pjesë e Kolegjit Universum dhe studio në universitetet më prestigjioze të botës.#UniversumËshtëNdërkombëtar

Kthehu
Close