fbpx

Kolegji Universum ofron mundësi për studentët aktual dhe të diplomuar të Kolegjit Universum te cilet shprehin interesim per t’u angazhuar ne pozita te ndryshme fillestare (junior) ne Kolegjin Universum (KU).

Pozitat e mundshme ne te cilat mund te angazhohen studentet e interesuar perfshijne tutorimin ne nje lende dhe:

– Asistente te projekteve
– Asistente ne zyren e marredhenieve nderkombetare
– Asistente ne zyren e marketingut dhe te PR
– Asistent administrativ
– Asistent ne programet studimore
– Asistent per sherbime studentore dhe retention

Shprehja e interesit pranohet vetem per individet qe:

– Jane te pakten studente te vitit te trete ne KU ose
– Kane diplomuar ne nivelin bachelor ne KU ose
– Jane studente te vitit te pare ose te dyte ne nivelin Master ne KU
– E njohin mire gjuhen angleze, ne te folur dhe ne te shkruar
– Kane shkathtesi te perdorimit te paketes se Microsoft Office-it
– Kane aftesi te mira komunikuese, organizative dhe te punes ne ekip.

Afati per te shprehur interesimin tuaj eshte 18 gusht 2020 ne ora 23:59. Per te shprehur interesimin tuaj, ju lutemi plotesoni kete formular. Linku i formularit http://tiny.cc/ps6nsz