fbpx

A dëshironi të përfitoni BURSË studimi 100% dhe PUNËSIM të garantuar? Eja në Sesionin e dytë Informues për STUDIMET DUALE me 3 Shtator nga ora 11:00 në Kolegjin Universum (Ulpianë).

Informohu për 40 bursat që Vision Agency  dhe Kolegji Universum për të dytin vit me radhë i ofron për 40 maturantë për 3 vite studimi në #KolegjinUniversum në programet #ShkencaKompjuterike dhe #GjuhëGjermane e poashtu punë part-time që nga viti i parë I studimeve dhe #PUNËSIM të garantuar pas diplomimit, në këtë kompani ?‍??‍?✅ Puno për tregun global që nga mosha 18 vjeçare si Programer, IT, Data Security, Digital Marketing apo Content Writing.

#APLIKO edhe ti duke plotësuar të dhënat në linkun: https://bit.ly/2ZIxjLD për njërën nga këto 40 BURSA studimi dhe punë të financuar 100%.

Eja informohu, fito BURSË për 3 vite studimi dhe PUNËSIM 100% të garantuar.

? 3 Shtator 2019
⏰ Ora 11:00 
? Kolegji Universum, Prishtinë (Ulpianë)

Ju mirëpresim!