044 144 062
[email protected]
APLIKO Diplomohu nga University of
Northampton nga Anglia

Partneriteti i Kolegjit Universum me University of Northampton

 University of Northampton nga Anglia ofron program të studimeve bachelor dhe master me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të pajisen me diplomë angleze nga University of Northampton.

PSE NORTHAMPTON?

Reputacioni

Universiteti Northampton është një ndër Top Universitetet në Mbretërinë e Bashkuar, diploma e të cilit njihet ndërkombëtarisht.

Akreditimi

I akredituar në Mbretërinë e Bashkuar, Universiteti i Northampton renditet i artë në Kornizën e Ekselencës Mësimore (TEF).

Kosto më e ulët

Studimet në këtë program të Northampton kanë kosto 5 herë më të ulët në krahasim me studimet në Angli në Universitetin e Northampton.

Çfarë duhet të dini?

DIPLOMË ANGLEZE

Ju do të mësoni nga një kurrikulë angleze nga Universiteti i Northampton, dhe në përfundim të studimeve do të pajiseni me diplomë Angleze nga Universiteti i Northamptonit.

TRANSFERO STUDIMET

Nëse keni përfunduar 2 vite në Bachelor apo 1 vit në Master në një institucion të arsimit të lartë ju kualifikoheni për programet e Universitetit të Northampton.

QASJE NË RESURSE TË UN

Do të keni qasje në platformën Blackboard, e-librarinë e Universitetit të Northampton (NILE), dhe emailat zyrtare studentore nga Northampton.

ORAR FLEKSIBIL

Ligjëratat mbahen në Kolegjin Universum nga profesorë vendorë & ndërkombëtarë me orar fleksibil për çdo grup studentor me mundësi të mbajtjes së ligjeratave online dhe në kampus.

PROGRAMET E STUDIMIT

BACHELOR

BA DIZAJN GRAFIK

BSC TEKNOLOGJI E ARKITEKTURËS

BA DIZAJN MODE

BA BIZNES DHE MENAXHMENT

MASTER

MBA ADMINISTRIM BIZNESI

MA BIZNES DHE MENAXHMENT

BACHELOR

Studentët të cilët kanë përfunduar 2 vite Bachelor në një institucion të arsimit të lartë, në Kosovë apo jashtë vendit, mund të transferojnë studimet në Universitetin e Northamptonit

MASTER

Studentët të cilët kanë përfunduar 1 vit Master në një institucion të arsimit të lartë, në Kosovë apo jashtë vendit, mund të transferojnë studimet në Universitetin e Northamptonit

Northampton University në Kosovë

PROCEDURAT E REGJISTRIMIT

APLIKACIONI ONLINE

Aplikimi bëhet pranë administratës apo online

TESTI I CERTIFIKIMIT PËR GJUHË ANGLEZE (B2)

Për informata kontakto [email protected]

DORËZIMI I DOKUMENTEVE

Dokumentet e nevojshme për aplikim dorëzohen online apo në person

KONTRATA PËR STUDIME

Në momentin e regjistrimit paguhet kësti i parë i studimeve

TARIFA E STUDIMIT

Tarifa për studentët që regjistrohen nga viti i parë

BACHELOR (3 VITE)

ÇMIMI PËR VIT
2,200 euro

KËSTET NË KAMPUS
deri në 6 këste

MA (2 VITE)

ÇMIMI PËR VIT
2,950 euro

KËSTET NË KAMPUS
deri në 6 këste

MBA (2 VITE)

ÇMIMI PËR VIT
3,200 euro

KËSTET NË KAMPUS
deri në 6 këste

Tarifa për studentët që transferohen nga institucionet e tjera

BACHELOR (TRANSFER VITI 3-TË)

ÇMIMI PËR VIT
3,950 euro

KËSTET NË KAMPUS
deri në 4 këste

MBA (TRANSFER VITI 2-TË)

ÇMIMI PËR VIT
3,950 euro

KËSTET NË KAMPUS
deri në 4 këste

PYETJE TË SHPESHTA

1. A është e mundur të transferoj studimet nga vendet e tjera?

  • Po, të gjithë studentët mund të transferojnë studimet e tyre nga Universitetet tjera në Universitetin e Northampton.

2. A njihet ndërkombëtarisht diploma e Universitetit Northampton?

  • Universiteti Northampton është një ndër top Universitetet në Mbretërinë e Bashkuar, diploma e së cilit njihet ndërkombëtarisht.

3. A figuron në diplomë se studimet i ke përfunduar në Kolegjin Universum apo në Universitetin Northampton?

  • Në diplomë figuron vetëm Universiteti i Northampton. Pas diplomimit ju pranoni diplomën dhe transkriptën e notave direkt nga Universiteti i Northampton.

4. A mund të ndjek studimet online?

Janë 2 mundësi për të ndjekur studimet në Universitetin e Northampton:

  • Fizikisht (ligjeratat mbahen në Kolegjin Universum me kurrikulë dhe udhëzime direkte nga Universiteti i Northampton dhe;
  • Online.

Kontakti

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, km 10 Kosovë

+383 44 144 062

[email protected]