• Language
  • +377(44)-144-062

Organizim të ngjarjeve

Organizim të ngjarjeve

 Universum Events and Facilities

A keni për te organizuar ndonjë ngjarje dhe kërkoni hapësira të përshtatshme për ti marrë me qira?

Universum ju ofronë mundësinë të organizoni ngjarjen tuaj në njërin nga 5 kampuset tona. Me salla nga 30-120 persona, të paisura me audio dhe video sistem, Universum është vendi më i përshtatshëm për organizimin e konferencës, trajnimit apo takimit tuaj.A keni për te organizuar ndonjë ngjarje dhe kërkoni hapësira të përshtatshme për

Hapësirat dhe cmimet*

1. Sallë e konferencave për 110 persona180 euro / ditë
2. Sallë e konferencave / trajnimi për 80 persona150 euro / ditë
3. Tryezë e rrumbullakët për 25-50 persona120 euro / ditë
4. Sallë kompjuterësh për 15-36 persona100 euro / ditë
5. Sallë e konferencave / trajnimi për 30 persona80 euro / ditë
6. Zyrë e punës60 euro / ditë

Të gjitha sallat janë të paisura me video projektor dhe sistem zërimi dhe mund të përshtaten sipas kërkesave të klientit.

*Për shfrytëzim afatgjatë si dhe për organizata jo-profitabile, ofrohen lirime të konsiderueshme.

unnamed (1)
unnamed (2)
unnamed (3)
1. Kafe, qaj, ujë, keksa2 euro / person
2. Kafe, qaj, ujë, keksa, lëngje frutash ose të gazuara3 euro / person
3. Venë e bardhë / e kuqe2 euro / person
1. Meny I: apetisan nga kikirika, cipsa, shkopinjë, keksa etj4 euro / person
2. Meny II: meny I + djathra, ullinj, brusketa6 euro / person
3. Meny III: meny II + brumëra, embelsira8 euro / person
4. Meny IV: meny II + copeza pule dhe vici, embelsira9 euro / person
Të gjitha menytë shërbehen me ujë, lëngjë të frutave dhe pije të pa gazuara.
1. Meny I: sallatë e përzier, mish pule i marinuar, perime të fërguara, pemë,
lëngje jo-alkoolike
9 euro / person
2. Meny II: Meny I + mish vici, cofte vici, ëmbëlsira12 euro / person
Close