• Language
  • +377(44)-144-062

Startups Battle TV Show në Klan Kosova – fito 10,000.00 €

Startups Battle TV Show në Klan Kosova – fito 10,000.00 €

Emisioni i parë i prodhuar dhe realizuar në Kosovë që ka për qëllim promovimin e ndërmarrësis tek të rinjët. Startups Battle apo Beteja e Startup-eve është një garë në mes ideve dhe koncepteve të biznesit për të fituar 10,000.00 € (5,000.00 € cash dhe 5,000.00 € shërbime).Startups Battle pervec qe do te jete show me interesant televiziv ne fushen e biznesit, eshte mundesia me e mire per te prezantuar idene apo biznesin tend para investitoreve dhe klienteve potencial!

Apliko Online

Close