fbpx

​Kolegji Universum dhe Northampton University nga Anglia sot lansuan programin e përbashket te studimeve bachelor dhe master me kurrikulë dhe standarde angleze. Studentët të cilët ndjekin këto programe do të pajisen me diplomë angleze nga Northampton University.

Programet të cilat ofrohen për studime në bashkëpunim me Northampton University për Bachelor janë: Dizajn Grafik, Teknologji e Arkitektures, Infermieri, Dizajn Mode, Komunikim Grafik, Shkenca Kompjuterike dhe Biznes Menaxhment. Ndërsa për Master ofrohen programet Biznes Menaxhment, Administrim Biznesi (MBA), Data Science dhe Marrëdhenie Ndërkombëtare.

Regjistrimet kanë filluar dhe aplikimi mund të bëhet përmes këtij linku: https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

Edhe studentët nga institucionet tjera mund të përfitojnë nga kjo mundësi, duke i transferuar studimet në Kolegjin Universum dhe vazhduar ato në Northampton University në Angli.

Pse të zgjedhni Anglinë dhe Northampon University?

  1. Ju përfitoni diplomë angleze dhe vendore për kohën e njejtë të studimeve (3 vite)
  2. Mundësi për të studiuar në Angli gjatë vitit të tretë
  3. Përparësi për të vazhduar studimet postdiplomike (Master)
  4. Diploma nga Northampton University njihet në të gjithë botën dhe ju përgatitë për karrierë ndërkombëtare
  5. Mundësi e mirë për të eksploruar Mbretërinë e Bashkuar.

Informata më të hollësishme rreth këtij programi gjeni të publikuar në website https://www.universum-ks.org/sq/northampton-university/ apo kontaktoni Kolegjin Universum +383 44 144 062 apo [email protected].