fbpx

Kolegji Universum mbetet institucion lider i ndërkombëtarizimit. Në kuadër të marrëveshjeve me 115 Universitete Evropiane, studentët dhe stafi po përfitojnë shkëmbim për studime/trajnime dhe ligjërim në universitetet më me renome në botë.
Në kuadër të këtij bashkëpunimi Nevila Muka, ligjëruese dhe udhëheqëse e departamentit të Dizajnit në Kolegjin Universum mbajti ligjëratë për studentët në Universitetin “Santiago de Compostela” në Spanjë me temen “Roli i Industrive Kreative në Komunikim”. “Santiago de Compostela” është një nga universitetet më të vjetra në botë.

Deri sot 325 studentë të Kolegjit Universum dhe 105 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar shkëmbim semestral me bursë të plotë në 26 shtete të BE-së.

Të gjithë studentët mund të përfitojnë shkëmbim semestral në njërin nga 115 universitetet partnere të Kolegjit Universum, shiko listën e universiteteve partnere https://www.universum-ks.org/bursa-nderkombetare/

Informohu më shumë duke kontaktuar në [email protected], na ndiqni në facebook apo instagram, kontaktoni në +383 44 144 062.