fbpx

Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për punë praktike.


Dokumentet e nevojshme:

  • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
  • Kopje e pasaportës
  • Çertifikimi për Gjuhë Angleze nga Anglia Examination B1 ose B2

Kriteret e përzgjedhjes:

  • Suksesi akademik (50%)
  • Niveli i gjuhës angleze (50%)
  • -10 për cdo aplikim të mëhershëm 
  • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)
  • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;

Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 15 Prill!

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.
#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar
Na ndiqni ne Facebook & Instagram