fbpx

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë për studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment

Ftojmë të gjithë studentët e këtyre departamenteve të aplikojnë, inkurajohen studentët që kanë viza valide apo nënshtëtsi me pasaporta qe nuk kanë nevojë për vizë për BE.

Dokumentet e nevojshme:

  • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
  • Kopje e pasaportës
  • 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg)
  • Letër Motivimi në Gjuhë Angleze

Kriteret e përzgjedhjes:

        • Suksesi akademik (50%)
        • Niveli i gjuhës angleze (50%)
        • -10 për cdo aplikim të mëhershëm
        • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)
        • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;
Aplikimi bëhet online përmes këtij linkuhttps://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 15 Prill , ORA 24:00!

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.

#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar

Na ndiqni ne Facebook & Instagram