fbpx

Hapet thirrja për punë praktike në Turqi në “Usak University” me pagesë për studentët e departamentit të Dizajnit
Ftojmë të gjithë studentët e departamentit të dizajnit të aplikojnë për punë praktike.

Dokumentet e nevojshme:

  • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
  • Kopje e pasaportës
  • 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg)
  • Letër Motivimi në Gjuhë Angleze

Kriteret e përzgjedhjes:

           • Suksesi akademik (50%)
           • Niveli i gjuhës angleze (50%)
           • -10 për cdo aplikim të mëhershëm
           • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)

           • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;

           Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7 

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 14 MAJ, ORA 24:00!

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit. 
#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar 
Na ndiqni ne Facebook Instagram