• Language
  • +377(44)-144-062
jjjjjjjj

Si po punojnë në projekte reale studentët që nga viti i parë i studimeve?

Postuar më: 24/12/2018

Kolegji Universum, vazhdimisht fokusohet në ngritjen e shkathtësive të studentëve në fusha të ndryshme.

Studentët e vitit të parë të Departamentit Shkenca Kompjuterike tashmë janë në përfundim të projekteve të tyre në lënden “Teoria e Qarkut dhe Elektronika Kryesore”. Projektet janë duke i punuar me Programin Arduino.

Kjo nuk është detyra e fundit projektuese për këtë vit që këta studentë do punojnë në fushën e teknologjisëpasi që ata tashmë i kanë marrë edhe instruksionet për detyrat e radhës.

Kolegji Universum për herë të parë në Kosovë ka sjell projektin real të ndërlidhjes së Akademisë dhe Industrisë. Duke iu mundësuar studentëve punë praktike gjatë studimeve dhe punësim të garantuar pas diplomimit. 

Pra studentët kanë siguruar punën nga mosha 18 vjeçare. Po punojnë për tregun global që nga viti i parë i studimeve në pozita si Programer, IT, Data Security, Digital Marketing, Project Management, Content Writing etj. 

Për më shumë informata rreth Programit Shkenca Kompjuterike, mundesive për punë praktike dhe punësim gjatë studimeve ndiqni faqet e Kolegji Universum në facebook & instagram, kontaktoni në info@universum-ks.org apo telefononi në +377 44 144 062.  

img_6717img_6716img_6715img_6714

Kthehu
Close