fbpx

Dëshironi të mësoni më teper si mund të aplikoni për bursat semestrale Erasmus+?

Zyra Ndërkombëtare e Kolegjit Universum me mbështetje të RYCO ne kuader te projektit EUWBSI me financim nga Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombetar  organizon aktivitetin ” How to be an Erasmus student | Si të bëheni student Erasmus+?


Ejani, në sesionin informues dhe mësoni më teper për:

  • Programin e bursave Erasmus+ ;
  • Kërkesat rreth aplikimit për studimet jashtë vendit;
  • Si të pergatiteni për udhëtim në Evropë;
  • Komunikimi ndërkulturor;
  • Angazhimi vullnetar për komunitetin pas kthimit. 
  • Takohuni me studentet Alumni të programit Erasmus+

Kur: E Enjte, 10 Nëntor, ora 13:00 Kampusi Prishtinë, salla e konferencave 
#BeInternational #BeErasmus #BëhuNderkombetar 

“The views expressed in this activity are those of the organizer and do not necessarily represent the views of the EU-WB-SI project, RYCO, or the Italian Ministry of Foreign Affairs and International Cooperation, which supports the project. The organizer is solely responsible for the validity and accuracy of the information presented.”