fbpx

Drejtoresha ekzekutive e një biznesi të suksesshëm zejtarie Shoshana Stewart, mori MBA-në e saj në Shkollën e Biznesit në Londër (LBS). Ajo gjatë një interviste thotë se “Një MBA ju jep tre gjëra një rrjet njerëzish, besim, ekspozim dhe një grup aftësish“. Të gjitha këto pika shumë të qëlluara.

Pavarësisht se çfarë keni ndërmend të bëni si ndërmarrës, ekzistojnë aftësi kryesore të biznesit që të gjithë duhet ti studiojnë, zhvillojnë dhe fitojnë. Këto përfshijnë kontabilitetin, marketingun, analizën e të dhënave, dhe konceptet të strategjisë së rritjes.

Si përfundim, për të gjithë ndërmarrësit e rinjë të cilët kanë vision që një ditë të ndërtojnë ndërmarrjen e tyre, duhet filluar të ndeshen me botën e biznesit sa më parë. Asnjeherë nuk është vonë të behesh një ndërmarrës, mirëpo aftësitë dhe dituria që i fiton në një ambient universitar, do t’ju ndihmojë shumë në aventurat tuaja profesionale. Fillo studimet Master në Menaxhment dhe Ndërmarrësi në Kolegjin Universum, punësohu në Kosove dhe kudo në Evropë. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame

Programi Master në Kolegjin Universum është i vetmi program i cili është ranguar si i 16’ti në Evropën Lindore dhe në Top 200 programet më të mira të kësaj fushe në botë nga agjencia prestigjioze franceze Eduniversal.  

95% e profesorëve të Programit Master të Kolegjit Universum kanë studiuar jashtë vendit, përveq tyre gjatë vitit vijnë dhe profesor vizitor për ligjërim si Prof. Dr. Svend Hollensen, autori i librit të dytë më të shitur në botë për Marketing Global, njëherit Profesor i Assocuar i Marketingut Internacional në University of Southern Denmark.

Për më shumë informata kontakto [email protected] apo +383 44 144 062;