fbpx
Showing 10 of 208 News

Ftojmë të gjithë studentët e programit #Infermieri vendore, #Infermieri Pearson dhe #Fizioterapi, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:           • Shkëmbim i studentëve për studime semestrale        …

Ftojmë të gjithë studentët e programit #Infermieri vendore, #Infermieri Pearson dhe #Fizioterapi, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

Studentët e Kolegjit Universum në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare po angazhohen në projekte reale në të mirë të komunitetit. Pas realizimit me sukses të këtyre projekteve, dhe me qëllim që ti ndihmojnë studentët në arritjen e…

Studentët e Kolegjit Universum në kuadër të lëndes “Community Service” në formë vullnetare po angazhohen në projekte reale në të…

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Sot u nënshkrua marrëveshja në mes të Kolegjit Universum & University of Northern Iowa. Kolegji Universum me mbështetjen e Konsulatës së Kosovës në Iowa ka arrit marrëveshje 2+2 për Northern Iowa University. Përmes kësaj marrëveshje studentët e Kolegjit…

Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Sot u nënshkrua marrëveshja në mes të Kolegjit Universum & University of Northern Iowa. Kolegji Universum me mbështetjen…

​Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Neser me 5 Korrik nga ora 14:00 bëhet nënshkrimi i marrëveshjes në mes të Kolegjit Universum & University of Northern Iowa. Kolegji Universum me mbështetjen e Konsulatës së Kosovës në Iowa ka arrit…

​Ndërkombëtarizimi i Kolegjit Universum vazhdon përtej oqeanit! Neser me 5 Korrik nga ora 14:00 bëhet nënshkrimi i marrëveshjes në mes…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”, studentja e Kolegjit Universum Genta Hajdari ka fituar bursë të plotë për studime në Francë (dokumenti i bashkangjitur). Genta është studente e Programit Master në…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Sciences Po Rennes”,…

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe studenti i Programit Dizajn Mode në Kolegjin Universum Freskim Tahiri ka realizuar sfilaten e tij në Lezhe te Shqipërisë. Freskimi realizoi një sfilatë me moton “Shprese për gratë”,…

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe studenti i Programit Dizajn Mode në Kolegjin Universum…

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte reale qysh nga viti i parë dhe po arrijnë të punësohen ende pa i përfunduar studimet.…

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike…

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 152 universitete ne 28 shtete te Evropës dhe Turqi. Bursat vlejnë për të gjithë studentët e Kolegjit Universum, te gjitha kampuset, niveli Bachelor & Master. Deri tani Kolegji…

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 152 universitete ne 28 shtete te Evropës dhe…

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are member states of the European Union and 6 non-EU countries and partner countries are those which are not part of…

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin…

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin…