fbpx
Showing 10 of 208 News

Për herë të parë nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve kosovar me bursa të plota në Spanjë. Marrëveshje kjo falë bashkëpunimit të Kolegjit Universum me dy universitete prestigjoze nga Spanja University of Santiago de Compostela dhe Universidad de Valladolid. Pra tani studentët e Kolegjit Universum kanë mundësinë…

Për herë të parë nënshkruhet marrëveshje për shkëmbim të studentëve kosovar me bursa të plota në Spanjë. Marrëveshje kjo falë…

Bleona Lokaj, Bubulina Kabashi dhe Adriana Zyberi nxënëse të vitit të dytë në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë, kanë përfunduar me sukses punën praktikë në Kolegjin Universum.  Praktika është pjesë e projektit “Përkrahje Adoleshentëve pas mësimit të rregullt – ASSET” marrëveshje e cila…

Bleona Lokaj, Bubulina Kabashi dhe Adriana Zyberi nxënëse të vitit të dytë në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë, kanë përfunduar me sukses…

Studentët e Kolegjit Universum Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University of Marburg“Gjermani në kuadër të BURSAVE ndërkombëtare që i ofron Kolegji Universum për studentë. Elvira dhe Rrezarti, janë një nga 103 studentët e Kolegjit Universum që…

Studentët e Kolegjit Universum Elvira Sadriu dhe Rrezart Buzhala do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum Mykolas Romeris University në Lituani po organizon Universitetin Veror 3 javore të titulluar “Universiteti Veror 2019: Kultura, Komunikimi, Trashëgimia, Siguria” (http://summer.mruni.eu/) që do të mbahet nga 22 Korrik deri më 9 Gusht 2019 në Lituani. Universiteti ofron…

Universiteti Partner i Kolegjit Universum Mykolas Romeris University në Lituani po organizon Universitetin Veror 3 javore të titulluar “Universiteti Veror…

Lideret e Kosoves

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë institucion pikërisht, përmes angazhimit vullnetar të tyre për komunitetin. Arnesa Tahiri, studente në Kolegjin Universum është shembulli më i mirë që…

Studentët e Kolegjit Universum, po tregojnë aftësitë e tyre prej liderit, qysh pas vitit të parë të studimeve në këtë…

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga Evropa. Ky organizim i Kolegjit Universum po mbahet për herë të parë në Kosovë andaj edhe ka ngjallur interesim të madh mediatik, ku të pranishëm ishin edhe përfaqësues të lartë të institucioneve…

Sot në Kolegjin Universum, filloi Java Ndërkombëtare për stafin e 30 Universiteteve partnere nga Evropa. Ky organizim i Kolegjit Universum po mbahet për herë të…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java Ndërkombëtare do të ketë në fokus aktivitete të cilat kanë në thelb rrjetëzimin, ku bëjnë pjesë 30 Universitete Partnere të Kolegjit Universum nga Evropa. Në kuadër të Javës Ndërkombëtare Kolegji…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum organizon Javën Ndërkombëtare! Java Ndërkombëtare do të ketë në fokus aktivitete të cilat kanë…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e Universiteteve partnere nga Evropa, në kuadër të programit Erasmus +. Java Ndërkombëtare, e cila do të mbahet nga data 06-10 Maj 2019, do ketë në fokus aktivitete të cilat kanë…

Për herë të parë në Kosovë Kolegji Universum, organizon Javën Ndërkombëtare për stafin e Universiteteve partnere nga Evropa, në kuadër të programit Erasmus +.…

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime jashtë vendit në Kosovë me 78 marrëveshje të nënshkruara ne 78 universitete evropiane për bursa ndërkombëtare për studentë dhe staf akademik e administrativ.  Në kuadër të bashkëpunimeve ndërkombëtare hapen thirrjet për aplikim për BURSA për shkëmbim studentor…

Kolegji Universum i vetmi institucion që ofron mundësi reale për studime jashtë vendit në Kosovë me 78 marrëveshje të nënshkruara ne 78…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programet/departamentet Biznes dhe…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…