fbpx
Showing 10 of 208 News

Në kuadër të aktiviteteve studentore dhe prezantimit të punimeve shkencore dhe artistike të studentëve Kolegji Universum organizoi Panairin e Inovacionit, i cili kishte për qëllim prezantimin e punës akademike të zhvilluar gjatë këtij semestri nga departamentet e ndryshme brenda Kolegjit Universum. Përmes projekteve të…

Në kuadër të aktiviteteve studentore dhe prezantimit të punimeve shkencore dhe artistike të studentëve Kolegji Universum organizoi Panairin e Inovacionit, i cili…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master nga të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Middle East Technical University në Turqi, në kuadër…

Në kuadër të aktiviteteve studentore, Kolegji Universum organizoi “Bootcamp” për studentët e Departamentit Shkenca Kompjuterike, me qëllim të zhvillimit të aftësive të studentëve për të krijuar website dhe web applikacione për e-commerce. Bootcampi me studentët u organizua në katër module…

Në kuadër të aktiviteteve studentore, Kolegji Universum organizoi “Bootcamp” për studentët e Departamentit Shkenca Kompjuterike, me qëllim të zhvillimit të…

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike po angazhohen në projekte reale gjatë studimeve.  Si rezultat i suksesit të treguar gjatë praktikës dhe angazhimit në projekte gjatë…

Në kuadër të projektit të përbashkët në mes të Kolegjit Universum dhe kompanisë Incodeks, studentet e Kolegjit Universum nga Departamenti Shkenca Kompjuterike…

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Kompaninë Gjermane “Visitatis GmbH” të përfaqësuar nga Drejtori Z. Ralf Hochscherff dhe “Careplacement GmbH”. Në kuadër të kësaj marrëveshje, studentëve të Kolegjit Universum të programit Infermieri do të ju mundësohet praktikë profesionale 6 muaj në…

Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Kompaninë Gjermane “Visitatis GmbH” të përfaqësuar nga Drejtori Z. Ralf Hochscherff dhe “Careplacement GmbH”.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Savonia University of Applied Sciences“, studentja e Kolegjit Universum Blendina Rexha po vazhdon studimet me bursë të plotë në Finlandë, vendin e vlerësuar me sistemin më të mirë të…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë. Në kuadër të marrëveshjes së Kolegjit Universum me Universitetin prestigjoz francez “Savonia University…

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të ligjërojnë tre profesorë nga “Polytechnic Institute of Beja” Portugali. Studentët e Kolegjit Universum do të kenë rastin të ndjekin ligjerata…

Në kuadër të bashkëpunimeve që ka Kolegji Universum me Universitete Ndërkombëtare në Evropë, këtë javë në Kolegjin Universum do të…

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju. Kolegji Universum, me përkrahjen e Visegrad Fund dhe në bashkëpunim me Hungarian University of Agriculture and Life Sciences (Hungary) ,…

Nëse keni ide biznesi dhe po shikoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, Entrepreneurship Weekend 3 ofron mundësi për ju.…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri tani këtij institucioni të arsimit të lartë në Kosovë i janë aprovuar 116 marrëveshje me universitetet më të mira të Evropës. Së…

Kolegji Universum lider i mundësive reale ndërkombëtare për studentë dhe staff për shkëmbim semestral, këtë po e dëshmon fakti se deri…

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali me BURSA të plota në “Polytechnic Institute of Beja” dhe “University of Coimbra” si rezultat i bashkëpunimit të Kolegjit Universum…

​​Studentët e Kolegjit Universum, Rinesa Kosci, Festim Hoxha dhe Poema Baruti, të cilët këtë semester janë duke studiuar në Portugali…