fbpx
Showing 10 of 208 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Powislanski College në Poloni, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Powislanski College në Poloni, në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University në Latvi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programet/departamentet Biznes dhe Menaxhment, Shkenca…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Turiba University në Latvi, në kuadër të programit…

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë Shkollë Verore me temat aktuale për Biznesin Europian, Ekonominë dhe Ekologjinë. Shkolla Verore do të mbahet nga data 7 gusht 2019 deri më 28 gusht 2019 dhe është e destinuar për studentë ndërkombëtarë nga e…

Universiteti partner i Kolegjit Universum “Ludwigshafen University” do të organizojë Shkollë Verore me temat aktuale për Biznesin Europian, Ekonominë dhe…

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor edhe në The Philipps University of Marburg, në Gjermani, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian.Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet Biznes dhe…

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për BURSA për shkëmbim studentor edhe në The Philipps University of Marburg, në Gjermani, në kuadër…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në programet Biznes dhe…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Bradford University në Angli, në kuadër të programit…

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of Applied Sciences”. Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë studimet Master në Administrim Biznesi dhe të marrin MBA diplomë të dyfishtë nga Kolegji Universum dhe “Ludwigshafen University of Applied Sciences” . Përveq studimeve të…

Kolegji Universum nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin prestigjoz në Gjermani “Ludwigshafen University of Applied Sciences”. Nga tetori studentët kosovarë kanë mundësi ti fillojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Staffordshire University në Angli, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility të Komisionit Europian. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Master në programin Biznes dhe Menaxhment të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Staffordshire University në Angli, në kuadër të programit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor në programin Biznes dhe Menaxhment dhe Gjuhë Angleze të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor nëMykolas Romeris Universitynë Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, në departamentin e Fizikës, në mesin e 1424 aplikantëve është përzgjedhur për të marrë pjesë në “CERN Summer Students Programme” ku do të kryej praktikën në qendrën më të madhe për hulumtime shkencore dhe laboratorin…

Ardiana Bushi, studente në Kolegjin Universum në Departamentin Shkenca Kompjuterike, njëkohësisht studente në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore, në departamentin e Fizikës, në mesin e…

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës “Universum Innovation Hub” lansuan Aplikacionin LISA i cili do të bëjë evidentimin e pjesëmarrjes së studentëve në ligjërata përmes fotografimit apo njohjes së fytyrës. Ditët në vijim do të filloj përdorimi i…

Studentët e Kolegjit Universum Faton Nuha dhe Dren Sylejmani pjesë e qendrës “Universum Innovation Hub” lansuan Aplikacionin LISA i cili do të bëjë evidentimin…