fbpx
Showing 10 of 99 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Hellenic Mediterranean University” në Greqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Hellenic Mediterranean University” në Greqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Philipps-University Marburg” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Philipps-University Marburg” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Social and Media Culture in Torun” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Social and Media Culture in Torun” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Milano-Bicocca” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral Informata mbi shkëmbimin:           • Shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Milano-Bicocca” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për punë praktike në “Istanbul Atlas University” në Turqi. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e nevojshme: Transkripta e notave në Gjuhë Angleze…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për punë praktike në “Istanbul Atlas University” në Turqi. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , në…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kodolányi János University” në Hungari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kodolányi János University” në Hungari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Hildesheim” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Hildesheim” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Beja” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Beja” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  “Thomas More University of Applied Sciences” në Belgjikë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha e studimeve: Semestri dimëror Kohëzagjatja e bursave:…

​Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në  “Thomas More University of Applied Sciences” në Belgjikë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor…