fbpx
Showing 10 of 74 News
Shkenca kompjuterike lëndët

Të gjithë profesionet e teknologjisë tani janë ndër profesionet më të kërkuara në tregun e punës. Studio Shkenca Kompjuterike përderisa teknologjia po përfshihet në jetën tonë çdo ditë e më shumë dhe bota ka nevojë për ‘technology people’. Profesioni i…

Të gjithë profesionet e teknologjisë tani janë ndër profesionet më të kërkuara në tregun e punës. Studio Shkenca Kompjuterike përderisa…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of León” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha e studimeve:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of León” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha e studimeve:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Niğde Ömer Halisdemir University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Niğde Ömer Halisdemir University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Powislanski University” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Powislanski University” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kaunas University of Applied Sciences ” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kaunas University of Applied Sciences ” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen per 405 bursa nderkombetare ne 135 universitete ne 23 shtete te Evropes Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për 405 bursa semestrale ne 135 universitete ne 23 shtete te Bashkimit Evropian (BE-se) dhe Turqi.…

Kolegji Universum hap thirrjen per 405 bursa nderkombetare ne 135 universitete ne 23 shtete te Evropes Kolegji Universum si lider…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Cracow University of Economics” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Cracow University of Economics” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University” në Angli, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University” në Angli, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit…