fbpx
Showing 10 of 74 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Vechta” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Vechta” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Marburg University” Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e programit të Infermierisë, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Marburg University” Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Matej Bel University” në Sllovaki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Matej Bel University” në Sllovaki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Universum College opens the call for staff exchange for the academic year 2022/2023. Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are member states of the European Union and…

Universum College opens the call for staff exchange for the academic year 2022/2023. Mobility opportunities aim to encourage the mobility…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Istanbul Aydın University” në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Istanbul Aydın University” në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Të nderuar studentë ju ftojm të aplikoni për bursë studimi për një semester në Polytechnic Institute of Beja në Portugali. Polytechnic Institute of Beja  ka ofruar edhe 2 bursa extra (6 bursa total) për studentët tanë. Informata mbi shkëmbimin:           • Shkëmbim…

Të nderuar studentë ju ftojm të aplikoni për bursë studimi për një semester në Polytechnic Institute of Beja në Portugali. Polytechnic Institute of Beja  ka ofruar…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada“, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada“, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…