fbpx
Showing 10 of 99 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Istanbul Aydın University” në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Istanbul Aydın University” në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Riga Technical University“, në Latvi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Të nderuar studentë ju ftojm të aplikoni për bursë studimi për një semester në Polytechnic Institute of Beja në Portugali. Polytechnic Institute of Beja  ka ofruar edhe 2 bursa extra (6 bursa total) për studentët tanë. Informata mbi shkëmbimin:           • Shkëmbim…

Të nderuar studentë ju ftojm të aplikoni për bursë studimi për një semester në Polytechnic Institute of Beja në Portugali. Polytechnic Institute of Beja  ka ofruar…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada“, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Granada“, në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University“, në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheim në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheim në Gjermani në kuadër të programit Erasmus…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheimnë Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për 3 bursa për shkëmbim studentor në University of Hildesheimnë Gjermani në kuadër të programit Erasmus…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Polytechnic Institute of Beja në Portugali në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Polytechnic Institute of Beja në Portugali në kuadër të programit Erasmus…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Inholland University of Applied Sciences” në Holand, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, në të gjitha…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Inholland University of Applied Sciences” në Holand, në…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në “Middle East Technical University” në Turqi, në kuadër të programit…