fbpx
Showing 10 of 99 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta  në Gjermani në kuadër të programit Erasmus + Credit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University, në  Angli ” në kuadër të programit të Erasmus+ Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Master, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University, në  Angli ” në kuadër të programit të Erasmus+…

Ftojmë të gjithë studentët e departamentit të Infermierisë të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e nevojshme: Transkripta e notave në Gjuhë Angleze Kopje e pasaportës 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg) Letër…

Ftojmë të gjithë studentët e departamentit të Infermierisë të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e nevojshme: Transkripta e notave në…

Hapet thirrja për punë praktike në Turqi në “Usak University” me pagesë për studentët e departamentit të DizajnitFtojmë të gjithë studentët e departamentit të dizajnit të aplikojnë për punë praktike. Dokumentet e nevojshme: Transkripta e notave në Gjuhë Angleze Kopje e pasaportës 1…

Hapet thirrja për punë praktike në Turqi në “Usak University” me pagesë për studentët e departamentit të DizajnitFtojmë të gjithë studentët e departamentit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Middle East Technical University METU në Ankara në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ky program mbështet zhvillimin profesional të stafit akademik…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Middle East Technical University METU në…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Mus Alparslan University  në Turqi në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në  Mus Alparslan University  në Turqi në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kırıkkale University“, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kırıkkale University“, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romires University  në Lituani në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romires University  në Lituani në kuadër të programit Erasmus +…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayip Erdogan University   në Turqi në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Recep Tayip Erdogan University   në Turqi në kuadër të programit Erasmus…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Sciences Po Rennes në Francë  Ftojmë  studentët e nivelit #Bachelor të drejtimit Shkenca Poltike në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim studentor. Informata mbi shkëmbimin:  …

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Sciences Po Rennes në Francë  Ftojmë  studentët e nivelit #Bachelor…