fbpx
Showing 4 of 74 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA  për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107.  Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për BURSA  për shkëmbim studentor në “University of Granada”, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kırıkkale University“, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kırıkkale University“, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Aalborg University“ në Danimarkë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Aalborg University“ në Danimarkë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në 50 Universitete në 20 shtete te Evropës dhe Turqi! Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 50 universitete ne 20 shtete te Evropës dh Turqi. Bursat vlejnë për të gjithë…

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në 50 Universitete në 20 shtete te Evropës dhe Turqi! Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit…