fbpx
Showing 10 of 15 News

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are member states of the European Union and 6 non-EU countries and partner countries are those which are not part of…

Mobility opportunities aim to encourage the mobility of staff between programme and partner countries. Programme countries are those that are…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility..Ky program mbështet zhvillimin profesional të stafit akademik dhe stafit administrativ të Kolegjit Universum…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të…

The Master Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR) is a two-year world-class International Programme on the field of Forestry and Sustainability, implemented in 2012. It is the only program in Europe that simultaneously addresses the economic, ecological and…

The Master Degree Mediterranean Forestry and Natural Resources Management (MEDfOR) is a two-year world-class International Programme on the field of…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Yıldız Technical University, në Turqi në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Powiślański University në Poloni në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë ndonjë vendim rreth…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Powiślański University në Poloni në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë ndonjë vendim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në University of Vechta në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University” në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë marrë ndonjë vendim rreth…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Ludwigshafen University” në Gjermani në kuadër të programit të Komisionit Europian,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Niğde Ömer Halisdemir University, në Turqi në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Edhe pse shumica e universiteteve për shkak të situatës së pandemisë, nuk kanë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në Mykolas Romeris University në Lituani, në kuadër të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University of Valladolid në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Shkëmbimi i studentëve do të bëhet…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për studentë e nivelit Bachelor dhe Master për shkëmbim studentor në University…