fbpx
Showing 10 of 11 News

Studimi jashtë vendit, nga shumë studiues të edukimit, konsiderohet si një nga mënyrat mëefektive të zhvillimit profesional dhe personal për studentët.Eksperienca e studimit jashtë vendit, u mëson studentëve të dalin nga zona e tyre e rahatisë dhetë përjetojnë diversitetin kulturor,…

Studimi jashtë vendit, nga shumë studiues të edukimit, konsiderohet si një nga mënyrat mëefektive të zhvillimit profesional dhe personal për…

Në kohën kur ushqimi është një nga debatet kryesore në botë, për shkak të luftërave dhe ndryshimeve klimatike, ekspertët e prodhimit të ushqimit po vijnë shumë më shumë në shprehje. Një mundësi ideale është ofruar për të ndjekur studimet Master…

Në kohën kur ushqimi është një nga debatet kryesore në botë, për shkak të luftërave dhe ndryshimeve klimatike, ekspertët e…

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore do të mbahet më 15 -16 nëntor në Kolegjin Universum. Dita e parë: Konsideratat ekonomike, sociale, politike, ligjore dhe teknologjike në botën e sotme Dita e dytë: Përkujdesja shëndetësore në botën pas pandemisë Ne mirëpresim…

Konferenca Ndërkombëtare për Çështjet Sociale dhe Shëndetësore do të mbahet më 15 -16 nëntor në Kolegjin Universum. Dita e parë: Konsideratat…

Tash në kohën kur shumë nxënës të shkollave të mesme përcaktohen se ku do të vazhdojnë studimet, mendja e shumë prej tyre është që të kenë një diplomë ndërkombëtare. E aq më shumë angleze. Por, studimet dhe jeta në Angli…

Tash në kohën kur shumë nxënës të shkollave të mesme përcaktohen se ku do të vazhdojnë studimet, mendja e shumë…

Pandemia COVID-19 shfaqi nevojën e domosdoshme që në të gjitha kompanitë të ketë staf i cii vjen nga fusha e Teknologjisë Informative, për të programuar dhe për të sistemuar gjithçka online. Mirëpo, kthimi në normalitet në gjithë botën po tregon…

Pandemia COVID-19 shfaqi nevojën e domosdoshme që në të gjitha kompanitë të ketë staf i cii vjen nga fusha e…

Thuhet se rëndësia e studimit është në thelb rëndësia e kërkimit tuaj. Ajo që kërkoni, mund edhe të realizohet, nëse përcjellni hapat e duhur. Duhet ditur se dukuritë dhe proceset e ndryshme në Tokë, në Diell dhe në gjithësi nuk mund…

Thuhet se rëndësia e studimit është në thelb rëndësia e kërkimit tuaj. Ajo që kërkoni, mund edhe të realizohet, nëse përcjellni…

NICE ACADEMY , NGJARJA E PARË NDËRKOMBËTARE DEDIKUAR ORIENTIMIT NË KARRIERË NË KOSOVË E ORGANIZUAR NGA KOLEGJI UNIVERSUM Kemi nderin të njoftojmë se NICE Academy 2022, do të mbahet në Prishtinë, Kosovë. Fondacioni i Rrjetit për Inovacion në Udhëzimin dhe…

NICE ACADEMY , NGJARJA E PARË NDËRKOMBËTARE DEDIKUAR ORIENTIMIT NË KARRIERË NË KOSOVË E ORGANIZUAR NGA KOLEGJI UNIVERSUM Kemi nderin…

Konferenca

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022, në kampusin e Kolegjit Universum, me fillim nga ora 10:00, vjen Konferenca më e madhe e fushës e organizuar nga Komuniteti Albanian Developers. Në këtë ditë pjesëmarrës do të jenë ekspertët…

Për të gjithë adhuruesit e tekonologjisë me 21 Maj 2022, në kampusin e Kolegjit Universum, me fillim nga ora 10:00,…

Java nderkombetare

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të asaj që sot njihet si BE ose Bashkimi Evropian, e që ka për qëllim të “celebrojë paqen, solidaritetin dhe unitetin në Evropë”. Këtë vit, Dita Evropës…

Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të asaj që sot njihet si BE…

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi i Biznesit të Vogël”, me bashkëautorët Veland Ramadani, Robert D. Hisrich dhe Nora Sadiku-Dushi. Në këtë aktivitet u vlerësua puna…

Në ambientet e Kolegji Universum u mbajt promovimi i librit të Assoc. Prof. Shqipe Gërguri-Rashiti me titull “Ndërmarrësia dhe Menaxhimi…