fbpx
Showing 7 of 7 News

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën verore në Krakov, Poloni.Përmes të këtij projekti ju do të keni mundësi të zgjeroni ndërkombëtarizimin dhe kulturën tuaj si dhe…

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën…

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm, të kapin vendet e para në prioritizimin e profesioneve të nevojshme brenda njëkompanie. I tillë konsiderohet sot edhe profesioni i…

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen per aplikim Trajnim 2 ditor ne Tirol te Austrise | ITEM project Në kuadër të  projektit ITEM, Kolegji Universum shpall thirrjen për aplikim për  trajnim intenziv për 5 studentë në lëndën e Matematikës i cili do të mbahet në Tirol, Austri.…

Kolegji Universum hap thirrjen per aplikim Trajnim 2 ditor ne Tirol te Austrise | ITEM project Në kuadër të  projektit…

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master drejtimit Shkenca Kompjuterike dhe Gjuhë Angleze të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi…

Kolegji Universum hap aplikimin për bursa për shkëmbim studentor në Aalborg University, Danimarkë në kuadër të programit Erasmus + Credit Mobility KA107 Ftojmë të…

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment. Ftojmë të gjithë studentët e këtyre departamenteve te aplikojnë, inkurajohen studentët që kanë viza valide apo nënshtëtsi me pasaporta…

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master , të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Valladolid“, në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian,…