fbpx

Studentët e programit Shkenca Kompjuterike në Kolegjin Universum kanë prezantuar projektet e realizuara gjatë ketij semestri. Ata kanë bërë një punë të mrekullueshme në bashkëpunim me profesorë dhe tutorët e lendëve duke realizuar softuer të aplikueshëm në përditshmëri.Pra fal planprogramit dhe angazhimit të profesorëve studentët e Kolegjit Universum gjatë gjithë vitit angazhohen në projekte reale dhe krijojnë prototipe të ndryshme përmes paisjeve harduerike sipas metodës “Learning by Doing” dhe informatave “State of the Art in Technology“.
Përmes projekteve të tyre ata po krijojnë paisje të cilat ndikojnë pozitivisht në mirëqenjen e komunitetit duke krijuar lehtësira në jetën reale të njerëzve. Projekte te tilla si dora robotike, smart home, smart stick for blind people, alarm systems dhe shumë paisje të tjera. 
A dëshironi edhe ju të angazhoheni në projekte reale që nga viti i parë, TRANSFERO STUDIMET në Kolegjin Universum. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/apliko/
Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal.  

Për më shumë informata rreth projekteve dhe aktiviteteve që angazhohen studentët që nga viti i parë në Kolegjin Universum ndiqni në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.

148661254_10159318711242244_7061747781382099341_o.jpg

149045177_10159318711257244_8482621032017780155_o.jpg