fbpx

STUDIME DUALE - STUDIM & PUNËSIM

STUDIME TË FINANCUARA NGA BIZNESET

Studimet duale janë programe që kombinojnë studimet akademike me aftësimin profesional ose përvojën profesionale në një kompani dhe mundësojnë kyçjen më të lehtë në tregun e punës. 

Kolegji Universum zhvillon programin studime duale, përmes së cilit studentëve i’u mundësohet financim i plotë i studimeve, punë profesionale [me orar të shkurtuar] gjatë tri viteve si dhe punësim të garantuar.

Deri më tani Kolegji Universum ofron bursa për Studime Duale me këto kompani:

BIZNESET QË OFROJNË STUDIME DUALE

Albina-Dyla-WHITE-BACKGROUND-1

Kolegji Universum vazhdimisht kontaktohet  nga institucione të ndryshme për të formuar partneritete dhe bashkëpunime profesionale që synojnë të kontribuojnë në ekonominë dhe zhvillimin e sektorëve në Kosovë. Prandaj, Kolegji Universum është në kërkim të partnerëve cilësorë për të nisur dhe zbatuar projekte që nxisin ndryshime positive në shoqëri dhe rrisin aftësitë dhe njohuritë e brezave të rinj. Programi i studimeve të dyfishtë u mundëson studentëve të Kolegjit Universum të vazhdojnë studimet akademike gjatë kohës që punojnë në një kompani / institucion të fushës së tyre përkatëse. Kjo u mundëson studentëve të marrin diploma akademike dhe përvojë profesionale. Një program i fundit i studimit të dyfishtë u nis me Viva Fresh.

VIVA FRESH

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

Viva Fresh operon si një zinxhir me pakicë dhe ofron më shumë se 80,000 produkte nga kategori të ndryshme si ushqim dhe pije, shtëpi dhe zbukurime, kopsht dhe mjete pune, modë, kozmetikë dhe higjienë, etj

Produktet e Etiketave Private janë një linjë shtesë e produkteve që janë dizajnuar plotësisht, markuar dhe zhvilluar plotësisht nga Viva Fresh. Produktet e etiketave private prodhohen vetëm për Viva Fresh, duke përmbushur të gjitha standardet evropiane.

Përmes strategjive, investimeve dhe një ekipi profesional dyqani Viva Fresh po bëhet biznesi që jep gjithçka që një klient i duhet në një vend dhe një biznes që është i përkushtuar për të përmbushur kërkesat e klientëve.

Sot Viva Fresh është një nga Zinxhirët me pakicë më të madh dhe më të vlerësuar në Kosovë që operon me 74 pika të shitjeve në 25 qytete të Kosovës dhe me një total mbi 100 000 m2, të matur në neto.

BPM GROUP

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

BPM Group sh.p.k, me seli në Prishtinë, Mitrovicë dhe Ferizaj, është një partner i fuqishëm për shërbimet e qendrave të thirrjeve. Klientët tanë kanë besuar në njohuritë dhe shërbimet tona profesionale për vite me rradhë.

Me më shumë se 80 punonjës në tre lokacione, Grupi BPM është një nga ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve të shitjes (qendrat e kontaktit) në Kosovë. Punonjësit tanë të përkushtuar dhe shumë të motivuar kanë më shumë se 150,000 kontakte me klientët në muaj në dalje – kushte ideale për gjenerim dhe kualifikim të suksesshëm të plumbit

BARUTI AG

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

Baruti – Qendra gjermanofolëse e thirrjeve në Kosovë. Falë vendndodhjes sonë ideale për rekrutimin e stafit gjermanofolës në Kosovë, punës sonë me cilësi të lartë dhe reputacionit tonë të shkëlqyeshëm, ne jemi partneri ideal për të mbuluar nevojat tuaja për thirrje hyrëse, dalëse dhe hulumtime të tregut në gjermanisht. Ne sigurojmë lidhjen e duhur midis klientëve dhe punonjësve.

MYSOLUTIONS

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

MySolutions është lider në krijimin e lidhjeve afatgjatë të fuqizuara
nga teknologjitë më të fundit inovative.

VISION AGENCY

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

Vision Agency, është një kompani në rritje që vepron në fushën e teknologjisë informative. Kjo kompani ofron një shumëllojshmëri shërbimesh si në nivel kombëtar ashtu edhe ndërkombëtar. Duke pasur partnerë të suksesshëm në Zvicër dhe Gjermani, Vision Agency është kompania lider në Kosovë që eksporton shërbime dhe produkte në Evropën Perëndimore dhe më gjerë. Rrjedhimisht, kjo kompani është renditur ndër punëdhënësit më prestigjoz që ofron kushte dhe pagën me standard mbi mesatare për të rinjtë e Kosovës.

FOX GROUP

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

Kompania Fox Group po financon studimet e studentëve për 3 vite. Studentët po punojnë për tregun global që nga viti i parë i studimeve.

ALBINA DYLA CO.

Financim i studimeve & punësim i garantuar!

Kompania Albina Dyla në kuadër të bashkëpunimit me Kolegjin Universum po financon studimet e studentëve për 3 vite.