fbpx

Programet e Studimit Master

Programet e studimit Master të ofruara në Kolegjin Universum zgjasin dy vite (2 vite) dhe përmbajnë 120 ECTS kredi, nëse shkollimi paraprak ka qenë sistem 3 vjeçar me 180 ECTS kredi. Ndërsa, nëse studimet paraprake kanë qenë me sistem 4 vjeçar dhe kanë më shumë se 180 ECTS kredi, atëherë studimet Master zgjasin një vit (1 vit). Grada e fituar në studimet Master është Master i Arteve (MA) ose Master i Shkencave (MSc).

Programet Master të Kolegjit Universum renditen si ndër 16 programet më të mira master nga EDUNIVERSAL të cilët janë të ofruara në Evropën Juglindore.

Programet e studimeve Master me diplomë nga Universitetin Northampton

Pse të studioni Master në Universum?

Programi MASTER në Universum, i 16’ti në Evropën Lindore

Bursë dhe studime në 26 shtete të BE-së

Diplomë e dyfishtë gjermane

69% të studentëve tanë mbajnë Pozita Menaxheriale

95% e ligjëruesve, të diplomuar nga Universitetet më prestigjoze në botë

DIPLOMË E DYFISHTË GJERMANE

Fillo studimet Master në Kolegjin Universum dhe vazhdo në Ludwigshafen University of Applied Sciences në Gjermani

çfarë thonë studentët tanë për ne