• Language
 • +377(44)-144-062

10 arsye pse të studioni në programin Master

10 arsye pse të studioni në programin Master

10 arsye pse të studioni në programin Master

 

 1. Universum është përzgjedhur në TOP 3% te shkollave më të mira të BIZNESIT në botë, nga EDUNIVERSAL
 2. Universum është institucioni i parë dhe i vetëm në Ballkan i aprovuar nga Universiteti i Londres dhe London School of Economics (LSE), universitet ky i ranguar në TOP 5 të universitetet më të mira në botë.
 3. 78% të studentëve në Programin Master janë punësuar me një rrogë mesatare prej €714/muaj.
 4. 69% të studentëve në Programin Master tani mbajnë Pozita Menaxheriale.
 5. Për çdo student të programit Master, iPadfalas dhe studime përmes mediave dhe rrjeteve sociale (Facebook, Google+, LinkedIn, Blogger etj)!
 6. Ligjerata të organizuara me sistem modula/të përzier (blended learning), të përshtatshme për të punësuarit dhe familjarët (Studime online dhe në distancë, përmes e-learning).
 7. Stafi ri i shkolluar në universitetet me renome, në Evropë dhe SHBA, dhe që ligjerojnë në gjuhën shqipe dhe angleze.
 8. Ngjarjet dhe ligjëratat publike:shumë emra të mëdhenj flasin në Universum!
 9. Profesorë vizitor ndërkombëtar: emra të njohur nga bota akademike ligjërojnë në Universum, si psh: Profesorë nga Copenhagen Business School, London School of Economics, Rotterdam School of Management, ESSEC Business School, University of Kent, University of Winchester, New York University, Stanford University etj!
 10. Kërkimi shkencor dhe partneritetet: publikues i revistës shkencore ndërkombëtare International Journal of Balkan Policy Research (www.balkanpolicyjournal.net) mbështetur nga Ambasada e SHBA’ve! Partneritet strategjik me IPKO për punësim dhe komunikim falas të studentëve, me British Council për bursa në programin Master me UNDP në organizim të Shkollës Pranverore për Zhvillim të Qëndrueshëm Njerëzor dhe AKB (Aleanca Kosovare e Bizneseve) !
Close