• Language
  • +377(44)-144-062
Gjuhe Angleze

Studio Gjuhë Angleze dhe Fito BURSË të plotë studimi

Postuar më: 07/08/2017

Fito bursë studimi 100% në programin më të mirë në Kosovë dhe studio një semestër në Evropë me bursë të plotë. Studio  Gjuhë Angeleze, Gjuhë Gjermane, Gazetari dhe Biznes në gjuhë angleze si dhe Gjuhë Angleze për Përkthim.

 

Si ta fitoj bursën?
Zgjedhni njërën nga temat e mëposhtme dhe shruani një ese në gjuhën angleze.
1. A place you should visit!
2. Should every household have a computer?
3. Exams do not test people’s intelligence and are unfair.
4. The bravest moment of your life
5. Your favorite period of time
6. Challenges that teenagers face.

 Kush mund të aplikoj?
Maturantët dhe të interesuarit nga e gjithë Kosova.

Ku duhet ta dergoj esenë?
ensar.bajrami@universum-ks.org,  ose në administratën e kolegjit. Ese duhet të jetë e shkruar në formatin Word, Pdf.

Si do të bëhet vlerësimi i eseve?
Esetë do të vlerësohen nga juria profesionale e përberë nga profesorë të kolegjit Universum,
studentë të Fakultetit Gjuhë Angleze.
 Shpërblimet:
Vendi i parë: burse 100% në programin e gjuhës angleze në Kolegjin Universum + eseja do të
publikohet në portale vendore
Vendi i dytë: Bursë 80% + eseja do ti publikohet në blogun e Universumit
Vendi i tretë: Bursë 50%
Vendi i katërt : Bursë 40%
Vendi i pestë : Bursë 40%

Studentët përfitues kanë mundësi të studimit një semestër në Evropë me bursë të plotë nga Erasmus+. Studentët përfitojnë shkollim falas, 800euro për shpenzime të jetesës dhe 275euro për shpenzime të transportit.

Cilat jane kriteret?

Eseja duhet ti ketë jo më pak se 200 fjalë;

Eseja duhet ti ketë 4 paragrafe ( Introduction, body1, body2, conclusion)

Plagjiatura është e ndaluar

Kur do te behet shpallja zyrtare e eseve fituese?
10.06.2017

Kthehu
Close