• Language
  • +377(44)-144-062
tt

Studio pa shkëputje nga puna dhe merr diplomë të njohur ndërkombëtarisht!!

Postuar më: 02/10/2018

A dëshironi të studioni pa shkëputje nga puna? Transfero studimet dhe merr diplomë të njohur ndërkomëtarisht!! Kolegji Universum ofron bursë 30% për studentët të cilët dëshirojnë ti transferojnë studimet në Universum dhe të marrin diplomë të njohur ndërkombëtarisht. Materiale dhe orar fleksibil të ligjëratave për studentë “Pa shkëputje nga puna”. APLIKO TANI https://bit.ly/2xTwJil

Studentët e Kolegjit Universum kanë mundësi që një semester ti vazhdojnë studimet me bursë të plotë në Universitetet më të mira në Evropë. Deri tani Universum ka dërguar 67 student për studime në vende si Gjermani, Finlande, Angli, Portugali, Poloni, Latvi, Lituani, Ceki dhe Turqi. 

Kolegji Universum i vetmi institucion nga Kosova është i renditur në Top 3% të shkollave më të mira në botë nga Agjencia EdUniversal.

Apliko Tani https://bit.ly/2xTwJil transfero të gjitha provimet nga universiteti aktual dhe zgjedh vendin në Evropë ku dëshiron të studiosh një semester me të gjitha shpenzimet e mbuluara. 

Për më shumë informata ndiqni faqet e Universumit në facebook & instagram, kontaktoni në info@universum-ks.org apo telefononi në +377 44 144 062.  

Kthehu
Close