• Language
  • +377(44)-144-062
Ludwigshafen University

Thirrje për aplikim në International Summer School 2019 në Ludwigshafen University, Gjermani

Postuar më: 08/02/2019

Në kuadër të bashkëpunimit, që ka Kolegji Universum me Ludwigshafen University, ky i fundit po ofron një program veror 3-javësh për studentët ndërkombëtarë nga e gjithë bota të cilët janë të interesuar të mësojnë më shumë rreth biznesit, ekonomisë dhe ekologjisë në Evropë dhe Gjermani, nga 7 gusht 2019 deri më 28 gusht 2019.

Pikat kryesore të programit:

  • Udhëtimi në Strasburg duke përfshirë vizitën e Parlamentit Evropian
  • Ekskursion në Köln dhe klubin e futbollit FC Köln
  • Kursi i gjuhës gjermane për fillestarët

Tarifa e programit për studentët e universiteteve partnere do të jetë 1,800 EUR (përfshirë akomodimin).

Regjistrimi do të jetë i hapur në mars! Për më shumë informata, shkruani në këtë email: alexandra.ege@hwg-lu.de

Kthehu
Close